934 99 073       KONTAKT OSS

   

Om oss

brudeshow
Klikk for å lese artikkelen.

Hei

Mitt navn er Sheilyn Aguilar og jeg er eieren av Kika Weddings. Jeg har min universitetsutdannelse som designer fra Costa Rica og Tyskland, hvor jeg også jobbet fem år med design og interiør. Jeg kom til Norge for 20 år siden og har jobbet som designer i mote- og interiørbransjen i de siste 14 årene.

I 2009 kjøpte jeg brudesalongen "Mary Hals" i Molde og drev den i fire år. I 2014 flyttet jeg til Bergen, og har nå funnet det perfekte stedet å flytte brudesalongen til, nemlig på Nesttun (Bergen). Jeg endret også navnet på brudesalongen, til mitt costaricanske kallenavn: Kika.

Mitt mål er alltid å yte den beste servicen til alle mine kunder. Dette gjør jeg med personlige råd om design og stil når det gjelder alt fra selve brudekjolen til det minste detalj og tilbehør. Med mine mange års erfaring kan jeg transformere mine kunder - liten eller høy, slank eller stor - til en vakker brud for hennes spesielle dag.

Jeg har valgt leverandører som gir ulike stiler og prisklasser for mine kunder. Vanligvis finner vi drømmekjolen til deg, men fra tid til annen må vi designe hele kjolen fra bunnen av. Derfor tilbyr jeg også skreddersydde kjoler der alle ønsker kan virkeliggjøres.

Ikke alle bruder ønsker å betale for en spesiell skreddersydd kjole, og derfor startet jeg Kika Re-Design. Vi bruker eldre og umoderne kjoler - helt fine og ubrukte - og redesigner dem til moderne og vakre brudekjoler uten at det blir for dyrt.

Ditt bryllup er en spesiell dag, og vi vet at mange bruder er spente, men også nervøse. Dessuten er det krevende å gå med brudekjole bare fordi man er ikke vant til det. Derfor gir jeg også ytterligere råd og instruksjoner under prøvetimen for å gjøre ditt bryllup en fantastisk dag uten bekymringer.

Velkommen til Kika Weddings!
Sheilyn Aguilar

Hva sier våre kunder

 • image Hilde Sjurgard Bjerke   Fantastisk sted med god fagkunnskap og positiv atmosfære! Fikk veldig god hjelp med tilpasning og rens av kjole :)
 • image Lisa Marie Mo   Dette er en dame som går dypere i faget sitt enn noen andre jeg har vert til. Hennes mål er heelt tydelig at du skal se og føle deg perfekt til den store dagen! For min del reddet hun hele bryllupsopplevelsen, jeg skjønner nå at jeg også kan føle meg nydelig på dagen og jeg gleder meg mer enn noengang. Hun tar bilder og mailer deg de med pris og info så man slipper kjøpepresset man opplever så mange andre plasser. Helt vidunderlig!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

Kontakt oss

Nesttunveien 115, NO-5221 Nesttun (Bergen)
Åpningstider: Man 10:00-17:00
    Tir 10:00-21:00
    Ons 10:00-17:00
    Tor 10:00-20:00
    Fre 10:00-17:00
  Alltid etter time bestilling!
Du finner oss vis-à-vis Nesttunsenteret og Bybanen Nesttun sentrum.
Kunder kan parkere gratis på baksiden av brudesalongen, eller i parkeringshuset i Nesttunsenteret.
(+47) 934 99 073    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Map of Kika Weddings